10 Ani

380 clienti - transport

2600 transportatori

17.000 clienti activi – combustibil

8 furnizori combustibil

45.000+ benzinarii

80+ camioane proprii

Echipa Cardoil Avantaj

Suntem aici pentru a crea noi oportunitati de profit impreuna cu dvs.

DESPRE NOI

Cardoil Avantaj este o companie ce joaca un rol important in domeniul transporturilor inca din 2010.
Am introdus pe piata din Romania solutii integrate complete de logistica a alimentarilor prin preturi preferentiale la alimentarea cu carduri de carburant, datorita parteneriatelor solide pe care le avem cu principalii furnizori din tara, in peste 1500 de statii si 43.500 in afara tarii.

In plus, oferim si servicii de transport prin departamentul Cardoil Expedition, transport rutier de marfa intern si international, cu autocamioane ultra moderne, soferi experimentati si costuri optime.

Cu o echipa formata din trei mari departamente , vanzari, dispecerat si financiar, flexibila, dinamica si inovativa, dar si cu o deschidere catre parteneriat si dezvoltare, Cardoil Avantaj a reusit sa ofere in cel mai scurt timp partenerilor sai reale avantaje economice si strategice.

CEL MAI AGIL PARTENER NATIONAL DE TRADE DIN TRANSPORT SI ENERGIE

Misiunea noastra este de a spijini companiile din Romania sa-si atinga strategiile comerciale, sa aiba un control mai bun al profitului si sa castige cota de piata prin optimizarea consumului de combustibil

CARDOIL CONTRIBUIE LA PERFORMANTA SI DEZVOLTAREA TUTUROR COMPANIILOR DIN ROMANIA

  • Fondata in anul 2002;
  • 2013 – a fost vandut primul litru de combustibil;
  • 2014 – lansarea produsului “Combustibil VS Cesiune de Creanta”, produs prin care s-a urmarit relaxarea fluxului de numerar prin vanzarea de combustibil si achitarea acestuia prin cesiunarea de creante;
  • 2015 – lansarea produsului “ Transport VS Motorina”. Un produs nou pe piata din Romania prin care s-a reusit concomitent cresterea profitabilitatii transportatorului cat si relaxarea fluxului de numerar
  • 2016 – lansarea produsului “Camion fara Sofer” o inovatie in piata de transport. Lansarea produsului vine din nevoia de a crea o plus valoare in serviciul de transport prin cresterea calitatii conducatorului auto cu aptitudini de manager

VA AJUTAM SA VA DEZVOLTATI

Cardoil Avantaj , prin serviciile integrate de transport si furnizare de combustibil sprijina companiile in demersurile acestora de a obtine o dezvoltare sustenabila.

Cardoil Avantaj anticipeaza nevoile clientilor sai si le indeplineste asteptarile, fiind un partener de incredere pe termen lung, tintind excelenta in serviciile transport si furnizarea de combustibil prin profesionalism, dedicare si autodepasire.

ECHIPA DE  MANAGEMENT CARDOIL AVANTAJ

Suntem o companie cu angajati tineri, plini de energie si cu rezultate remarcabile.

Nu am fi reusit sa ajungem sa crestem pe piata de transport si energie fara colegi dedicati si deschisi ideilor inovatoare.

Echipa noastra de management incurajeaza performanta, initiativa si intotdeauna implementeaza si recompenseaza cele mai bune idei.

CARDOIL GREEN REPREZINTA ATITUDINEA FIECARUI ANGAJAT

Responsabilitatea sociala este o parte integranta a strategiei de afaceri a Cardoil Avantaj. Prin proiectele  pe care le implementam, dorim sa oferim angajatilor oportunitatea adoptarii unui comportament responsabil fata de mediu si de societate.

Inceput inca din a doua jumatate a anului 2015, programul Cardoil  Green inglobeaza proiecte de responsabilitate sociala diverse prin care angajatii companiei se implica activ atat in cadrul mediului de lucru, cat si in viata personala.

  • Pentru a veni in sprijinul mediului echipa Cardoil ne-am dorit sa devenim si mai responsabili in ceea ce priveste mediul inconjurator, ne-am mobilizat sa colectam si hartia neconfidentiala pentru a fi depozitata in cutiile care au fost amplasate in acest scop in fiecare departament.
    Intr-o cutie pot fi depozitate pana la 25 de kg de hartie, iar prin reciclarea a 2 cutii, se poate salva un copac.
  • Sistemul educational a atras atentia colectivului Cardoil Avantaj de a spijini o eleva de 12 ani, olimpica la matematica la nivel national, fara posibilitati materiale. A fost acordata o bursa lunara pentru dezvoltarea capacitatii educationale ;
  • Implicarea sociala este o componenta importanta a politicii noastre , astfel ca am incercat sa contribuim cat mai mult in sprijinul asociatiilor umanitare sau cele din domeniul sportiv.

Contactati-ne acum si vom personaliza cea mai buna oferta nevoilor dvs.

PAREREA CLIENTILOR NOSTRI DEPRE NOI

Uneori iti pui intrebarea unde sa alimentezi, fiecare a trecut prin aceasta dilema chiar daca optiunile sunt multiple in Romania.
Partenerul nostru Cardoil Avantaj a recomandat si reteaua noastra ca o optiune viabila si placuta partenerilor dansilor. In acest fel in decursul celor trei ani de activitate s-a cladit o relatie reciproc avantajoasa, pe care ne-o dorim sa continue timp indelungat.
Prin seriozitatea si implicarea de care da dovada intreg colectivul, recomand compania ca un partener in adevaratul sens al cuvantului.
Mult success in continuare !
Cristian Sandru
Corporate Sales Manager, NIS PETROL
Istoricul financiar al companiei Cardoil demonstreaza o dezvoltare sustenabila a afacerii, bazata pe crestere constanta a cifrei de afaceri, o structura financiara foarte buna si un management excelent al riscului de credit. Desi mediul de afaceri din Romania este foarte provocator, Cardoil reuseste ceea ce foarte putine companii reusesc sa faca: exigenta in selectia partenerilor cuplata cu cresterea importanta a veniturilor, capacitatea de a oferi servicii de o inalta calitate cuplata cu pastrarea marginilor de profitabilitate, extinderea afacerii prin investitii si proiecte noi cuplata cu un management foarte atent al trezoreriei. Mai important decat toate, in cei 4 ani de parteneriat pe care l-am dezvoltat alaturi de Cardoil, am cunoscut echipa din spatele companiei, de la echipa din fata pana la top management: profesionisti energici, proactivi si dornici sa ofere cele mai bune servicii din industria lor. Sunt convins ca parteneriatul nostru va continua pe termen lung.
Iancu Guda
Director General Coface CMS si Presedinte AAFBR
Am inceput colaborarea cu Cardoil Avandaj dupa o atenta analiza a ofertei lor. Am fost placut surprins sa descopar ca ei chiar s-au tinut de cuvant in tot ceea ce au spus si ca au dat dovada de profesionalism in rezolvarea tuturor cererilor noastre inclusiv in week-end. In concluzie recomand colaborarea cu ei.
Anton Emil Marian
Director General, Casa de Difuzare Presa – NEW CONCEPT SRL
Sistemul oferit de catre cei de la Cardoil ofera o competitivitate ridicata companiilor care nu au rulajul necesar pentru a negocia direct cu distribuitorii mari de combustibil din Romania. De asemenea, optimizarile pe care le genereaza prin monitorizarea celei mai bune optiuni de alimentare, din punct de vedere calitate si cost, conduc la un control foarte bun al costurilor.
Florin Genet
Supply Chain Manager, SECOM
Din anul 2016 Mercedes Benz a fost primul brand de camioane intrat in flota Cardoil Avantaj.
Suplimentar fata de camionul efectiv, Cardoil Avantaj a intrat cu succes si in randul clientilor Mercedes Benz Financial Services.
Relatia dintre cele doua companii s-a dezvoltat natural, pe principii respectate in mod biunivoc: proactivitate si transparenta, alaturi de cea mai buna consultanta.
Mercedes Benz Trucks este mandru sa fie furnizor principal al flotei Cardoil Avantaj si sa ofere standardele sale catre o companie romaneasca cu adevarat tanara, ambitioasa si dinamica.
Cristian Turcu
Area Sales Manager & Key Account Responsible - Mercedes-Benz Romania S.R.L.
Thank you again for all of your help and quick reaction, Me and the purchasing director have never seen anything like this, after a stressful day everything got sorted out, again, thank you.
Sveinn Enok
Troost Warehouse Rotterdam

CLIENTII NOSTRI

full
full
full
full
full
full
full
full
full
full
full
full
full
full
full
full