Ne folosim experienta si oferim cele mai bune solutii pentru clientii nostri, acum si in viitor.

Echipa noastra este formata din cei mai buni specialisti in domeniul carburantilor si transporturilor, asistati de o echipa experimentata de ingineri IT, pentru a va oferi cele mai bune servicii de optimizare a costurilor dvs.

SERVICIILE NOASTRE

Cardoil Expedition
CASA DE EXPEDITII

CARDOIL EXPEDITION
Departamentul nostru de transport de marfa rutier national si international, va sta acum la dispozitie cu autocamioane ultra moderne, soferi experimentati si costuri optime.

Carduri combustibil
CARDURI DE COMBUSTIBIL

Cardurile noastre de combustibil va ofera o modalitate de plata moderna prin care va puteti bucura de o mutitudine de avantaje si beneficii. Cardoil Avantaj va ofera posibilitatea alimentarii cu cardul la principalii furnizori de carburant pe tot teritorilul Romaniei.

Furnizori combustibil
FURNIZORI COMBUSTIBIL

Cardoil Avantaj colaborează cu cei mai importanți si cunoscuti furnizori de carburant din Romania. Astfel aveti posibilitatea să vă alegeti unul sau mai multi furnizori preferati, beneficiind in continuare de avantajele si serviciile personalizate special pentru dvs.

PLATFORMA ONLINE GESTCOM

Solutia inteligenta ce permite optimizarea consumului de carburant la folosirea cardurilor noastre. Aceasta platforma va da posibilitatea vizualizarii costurilor, alimentarilor, evolutiei preturilor si multe altele, pentru unul sau mai multi furnizori de carburant.

COST CONTROL

Fii mereu informat! Cardoil Avantaj va pune acum la dispozitie tuturor clientilor sai sistemului automat de notificari pe Email si SMS prin care va tinem permanent la curent cu situatia alimentarilor, creditarilor, soldurilor si a facturilor emise.

Factura Unica
FACTURA UNICA

Scapa de stresul pastrarii bonurilor de carburant! De acum toate alimentarile tale cu cardurile primite de la noi, indiferent ca sunt de la unul sau mai multi furnizori de combustibil vor fi cuprinse intr-o factura lunara. SIMPLU SI EFICIENT !

Esti interesat de o ofertă pentru carduri de combustibil? Completează formularul alăturat.