Declarație de confidențialitate

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2019

Partea responsabilă cu prelucrarea datelor dvs. personale este Cardoil Avantaj (denumită în continuare: „Cardoil”).

În această declarație de confidențialitate vă vom explica ce date colectăm, ce facem cu ele și care sunt drepturile dvs. Vom prelucra întotdeauna datele dvs. personale în conformitate cu legislația și reglementările actuale privind datele cu caracter personal, inclusiv Regulamentul general privind protecția datelor și Legea telecomunicațiilor.

Prezenta declarație poate fi modificată în timp. Prin urmare, vă recomandăm să verificați conținutul în mod regulat. Această declarație de confidențialitate datează din Decembrie 2019.

Cardoil nu va prelucra datele dvs. personale în alte scopuri decât cele prezentate mai jos, cu care acestea trebuie să fie consecvente. Aceste date cu caracter personal nu vor fi stocate mai mult decât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate, cu excepția cazului în care se aplică o obligație legală de păstrare.

Cardoil prelucrează datele dvs. personale pe baza consimțământului dvs. prealabil în acest sens, atunci când o astfel de prelucrare este necesară pentru a pregăti sau îndeplini un acord, în cazul în care Cardoil este obligat legal să facă acest lucru sau în cazul în care Cardoil, are un interes legitim de a face acest lucru.

Dacă ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., aveți dreptul de a retrage consimțământul în orice moment. Dacă o astfel de prelucrare s-a bazat exclusiv pe consimțământul dvs., aceasta va înceta imediat când vă retrageți consimțământul.

Pentru clarificări, această Declarație de confidențialitate este împărțită în mai multe secțiuni:

Datele cu caracter personal primite direct de la persoanele vizate. Vizitatori ai website-ului utilizând site-ul și aplicația noastră

În afară de cookie-urile pe care le-am putea plasa, așa cum este discutat în declarația noastră privind cookie-urile, colectăm și prelucrăm diferite tipuri de date personale.

Contact Cardoil Avantaj

Website-ul oferă companiilor diverse opțiuni pentru a contacta Cardoil Avantaj. Puteți, de exemplu, să solicitați informații – fără nicio obligație – despre serviciile noastre, cum ar fi transportul, logistica / depozitul / și transportul maritim sau aerian. Pentru a putea răspunde la solicitarea dvs. de informații, avem nevoie de numele dvs., numele companiei, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Aveți sugestii, reclamații sau feedback despre site-ul nostru web, compania noastră sau serviciile noastre? Feedback-ul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim în continuare serviciile noastre. Vă cerem numele, numele companiei, numărul de telefon și adresa de e-mail, astfel încât să vă putem contacta după primirea feedback-ului sau a reclamației.

Numai după ce v-ați dat consimțământul în acest sens în formularele de contact, vom folosi datele dvs. personale și în scopuri de achiziție.

Dacă utilizați aplicația mobilă Cardoil Avantaj, este posibil să împărtășiți geo-locația (estimată) a dispozitivului cu noi. Procesăm geo-locația (estimată) a dispozitivului dvs. numai după ce ne-ați acordat consimțământul pentru acest lucru și vom procesa acest lucru numai pentru a determina și a vă arăta cele mai apropiate birouri / depozit Cardoil Avantaj și datele de contact, astfel încât să puteți pentru a ne contacta într-un mod și mai rapid și mai ușor.

Cerere de ofertă și calcul preț

Pentru a primi o ofertă fără caracter obligatoriu pentru cerințele dvs. de transport, trebuie să lăsați numele, numele companiei, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Vă vom trimite oferta de preț neobligatorie prin e-mail.

Vom folosi numărul dvs. de telefon numai dacă avem întrebări cu privire la cererea dvs. de ofertă. Pentru a ne permite să pregătim o ofertă adecvată, trebuie să indicați adresa și țara în care trebuie încărcate mărfurile și unde trebuie livrate.

Partajarea datelor cu caracter personal cu părți internaționale și / sau țări terțe

Dacă vă aflați în afara României și alegeți să ne furnizați informații, vă rugăm să rețineți că transferăm informațiile, inclusiv datele dvs. personale, în România, pentru a le prelucra.

Cardoil va împărtăși datele dvs. personale cu alte părți doar în cazuri specifice, de exemplu atunci când acest lucru este necesar pentru punerea în aplicare a acordului, când acest lucru este obligat legal sau este solicitat de o autoritate competentă, atunci când ați acordat permisiunea în acest sens sau dacă, Cardoil are un interes legitim de a face acest lucru.

Deoarece există anumite expedieri și solicitări pe care nu le gestionăm, este posibil să solicităm altei părți logistice să vă proceseze transportul și să folosească chartere, agenții, companii aeriene și companii de transport maritim. Pentru a putea finaliza expedierea, vom furniza numai părților datele strict necesare.

În cazul în care astfel de părți sunt stabilite în afara Spațiului Economic European, Cardoil va lua măsurile de securitate adecvate pentru a vă asigura că datele dvs. cu caracter personal sunt protejate în mod adecvat.

În țările pentru care Comisia Europeană a emis o decizie de adecvare, există deja un nivel de protecție adecvat. În alte cazuri, Cardoil va folosi clauze contractuale standard, astfel cum au fost elaborate de Comisia Europeană.

Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a solicita Cardoil, accesul sau rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale și dreptul de a restricționa procesarea datelor relevante pentru dvs. În anumite circumstanțe aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune formularelor specifice de prelucrare și dreptul de a vă transfera datele dvs. personale.

Dacă doriți să folosiți drepturile dvs., vă rugăm să contactați agentul de confidențialitate din regiunea dvs., o imagine de ansamblu este vizibilă în partea de jos a acestei declarații de confidențialitate.

Veți primi un răspuns la solicitarea dvs. în termen de maximum o lună. Această perioadă poate fi prelungită cu două luni, în funcție de numărul de solicitări și / sau de complexitatea acestora. Vă vom informa, de asemenea, în termen de o lună.

Dacă solicitarea dvs. este respinsă, vă vom explica și motivul pentru aceasta. În cazul în care nu sunteți de acord cu conținutul răspunsului nostru sau cu respingerea cererii dvs., veți avea opțiunea de a depune o plângere la autoritatea dvs. națională de supraveghere sau de a formula o cale de atac la instanță.

CARDOIL AVANTAJ SRL

  • CIF: RO 14889087
  • Reg. Com: J40/9218/2002
  • Adresa: Bd. Unirii nr 45, Bl E3, Sector 3, Bucuresti
  • Telefon: 075CARDOIL (0752.273.645)
  • Email: office@cardoilavantaj.ro