Transport rutier de marfa national si international, cu autocamioane ultra moderne, soferi experimentati si costuri optime.

CARDOIL EXPEDITION – transport international de marfa

Cardoil Expedition, fiind casa de expeditii, asigură satisfacerea cerințelor clienților, necesitățile și exigențele acestora legate de transportul rutier fiind prioritatea noastra.
Avem o echipă competentă, flexibilă și dinamică, permanent în contact cu partenerii săi, gata în orice moment să vă ajute pentru a aplica o strategie in organizarea unui transport in cele mai bune conditii, in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.
Camioanele noastre sunt ultra moderne și întrunesc toate conditiile necesare unui transport în siguranță. Mercedes, Scania, Volvo, Daf sunt alături în drumul nostru comun si intregesc portofoliul nostru ca si casa de expeditii.

Casa de expeditii

Servicii incluse

Casa de expeditii prin dispeceratul nostru va sta la dispozitie 24/7.

  • Asigurare transport international de marfa – daune, de pana la 1.5 mil euro prin Sompo International Canopius member of Lloyd’s DE Londres (cea mai veche si renumita casa de asigurari, infiintata in 1686).
  • Cursele  de transport rutier beneficiaza de asigurare CMR cu acoperire globala, ceea ce se traduce prin transport international de marfa

Oferim monitorizarea flotei pentru transport rutier in timp real 24/7

Casa de expeditii Cardoil ofera si transport rutier autorizat ADR, agabaritice , grupaje, frigo pentru transport international de marfa

Pentru orice fel de intrebari sau pentru o cotatie de pret, contactati-ne acum.