Cardoil Avantaj colaborează cu cei mai importanți si cunoscuti furnizori de carburant din Romania si Europa

Astfel aveti posibilitatea să vă alegeti unul sau mai multi furnizori preferati, beneficiind in continuare de avantajele si serviciile personalizate special pentru dvs.

ROMPETROL - 275 statii

Brandul Rompetrol este asociat cu istoria sa indelungată de peste 40 de ani, fiind inițial compania care reprezenta industria romanească de petrol și gaze la nivel internațional, dezvoltându-se ulterior într-o companie petrolieră internațională cu operațiuni în 12 țări.
Rețeaua de retail a companiei operează sub brandul „Rompetrol” și include peste 1.100 de puncte de distribuție carburanți în România, Georgia, Bulgaria, Republica Moldova, în Franța și Spania.
În 2007, KazMunaiGaz cumpără 75% și devine acționarul majoritar, iar în 2009 achiziționează restulacțiunilor. KMG International NV (fostul Grup Rompetrol NV) este subsidiară a KazMunayGas (KMG), compania națională de petrol și gaze din Kazahstan, companie cu activități în domenii precum: rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, producție și servicii industriale.

LUKOIL - 331 statii

Lukoil este o companie petrolieră din Rusia cu peste 150,000 de angajați. LukOil este cea mai mare companie petrolieră din Rusia din punct de vedere al rezervelor, producției și rafinării țițeiului, asigurând circa 20% din producția de țiței rusească , iar la nivel global reprezintă aproximativ 2% din producția totală mondială. Rețeaua de stații pentru vânzarea cu amănuntul a produselor petroliere include 4.076 stații în Rusia și în alte țări, dintre care 1.691 stații în Rusia și 2.385 stații în Europa și SUA.
Având 309 stații de distribuție carburanți, peste 3000 de angajați și peste 300 de parteneri și colaboratori, LUKOIL România este unul dintre jucătorii semnificativi de pe piață.

MOL - 235 statii

Grupul MOL este o companie multinațională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 40 de țări, aproximativ 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie.
Compania are de asemenea o rețea de peste 2.000 de benzinării în Europa Centrală și de Sud-Est, în 10 țări, din care peste 200 în România, unde activează din 1995. În 2003 achiziționează 81 de benzinării Shell România, iar în 2006 din cifra de afaceri 80% era reprezentată de vânzarea de combustibili, în timp ce serviciile conexe din benzinăriile MOL dețineau un procent de 20%.
În 2014 compania MOL achiziționează 42 de noi benzinării, provenite din achiziționarea rețelei locale de benzinării Eni.

GAZPROM - 18 statii

Gazprom Petrol Stations face parte din NIS Gazprom Neft, una dintre cele mai mari companii energetice integrate pe verticală din Europa de Sud-Est.
Sediul companiei și baza de producție se află în Serbia, care, datorită poziției sale geografice, a devenit un centru important de operațiuni comerciale și de investiții în Balcani.
În prezent, Gazprom Petrol Stations activează în Serbia, Bulgaria, România, și Bosnia și Herzegovina. În 2017 Gazprom are în România 18 benzinării.
Gazprom este o companie energetică din Rusia, cea mai mare companie producătoare de gaze naturale din lume, controlată de statul rus. În noiembrie 2007, capitalizarea companiei a ajuns la 302 miliarde USD, făcând-o, în această privință, a treia din lume, după ExxonMobil și General Electric și prima din Europa.

OMV - 153 statii

Fostă „Österreichische Mineralölverwaltung”, ÖMV,OMV este o companie internațională integrată de petrol și gaze, cu sediul central în Viena. Aceasta desfășoară activități atât în Upstream, cât și în Downstream. OMV produce și comercializează petrol și gaze, surse de energie inovatoare și soluții petrochimice de ultimă generație – într-un mod responsabil.
OMV este principalul grup de petrol şi gaze naturale din Europa Centrală și dispune în prezent de o reţea internaţională de 4.200 de staţii de distribuţie carburanţi, dintre care 153 sunt puse la dispoziția clienților români. Prima stație a fost deschisă în 1999.
În anul 2004, OMV a devenit liderul de piață în Europa Centrală și de Est prin achiziționarea a 51% din grupul românesc de petrol și gaze naturale Petrom, care a reprezentat cea mai mare achiziție din istoria OMV.

PETROM - 393 statii

Petrom S.A. este cea mai mare companie românească de petrol și gaze, cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale și Energie.

Compania face parte din grupul internațional OMV Petrom, cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Marketing, Gaze Naturale și Energie.

Grupul exploatează în România și Kazakhstan rezerve dovedite de petrol și gaze. Grupul Petrom este prezent prin intermediul unei rețele de circa 800 stații, operată sub două branduri, Petrom și OMV în Republica Moldova, Bulgaria și Serbia.

UTA - 39.000 statii

Grupul german UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG) este unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de carburant și de servicii din Europa.

Înființată în 1963 in Kleinostheim/Main, Germania, UTA furnizează carduri full-service pentru transportatorii de mărfuri și pasageri. Cardurile UTA asigură decontarea fără numerar pentru alimentarea cu carburant și pentru servicii diverse în peste 51.000 de puncte de acceptare afiliate în 40 de țări europene, precum și decontarea taxelor de drum, servicii de reparații auto, asistență de urgență și tractare și multe alte servicii pentru vehicule comerciale.

În plus, UTA asigură servicii esențiale cum ar fi rambursarea de TVA și accize la motorină, prin care companiile de transport își optimizează fluxul de numerar.

Cardurile UTA au o rețea largă de acceptare inclusiv în România, pe lângă alte 39 de țări europene. Printre cele peste 430 de locații afiliate în România se numără OMV, MOL, Lukoil și Gazprom, precum și multe stații de benzină independente.

UTA are aproximativ 400 de angajați și procesează lunar peste 3 milioane de tranzacții cu cardurile. Cu o cifră de afaceri anuală de 3 miliarde de Euro în 2014, compania este deținută în proporție de 51% de familiile fondatoare, 34% de Grupul Edenred și 15% de Daimler AG.

Cardurile și serviciile UTA sund adresate atât operatorilor de flote de mari dimensiuni, cât și celor cu flote de dimensiuni medii sau mici, pentru care cardurile asigură autonomie deplină în realimentarea cu carburanți și servicii auto pe întreg teritoriul european, eliminând dependența de un singur brand de stații de benzină.