Power of the Road

Echipa ce activeaza pe piata de carburanti din 2010, testata pe parcursul timpului de o piata foarte dinamica si concurentiala ofera in conditiile socio-economice actuale prin CARDOIL AVANTAJ.

  • Concept nou pe piata de carburanti din Romania care ofera consumatorilor solutii integrate complete de logistica a alimentarilor
  • Sistemele de alimentare automate, autorizate online pe baza de carduri
  • Sistem de gestiune al consumului si verificarea in timp real a alimentarilor
  • Alimentarea carburantilor se face pe toata suprafata Romaniei prin intermediul furnizorilor: ROMPETROL, LUKOIL, MOL, NIS ROMANIA – GAZPROM, cat si in Comunitatea Europeana prin statiile partenere ESSO
PARTENERI STRATEGICI CARDOIL

Cardoil Avantaj crede ca formula de succes este realizata cu sprijinul aliantelor. Valorificand cresterea continua adusa de partenerii strategici, Cardoil Avantaj ofera acestora sprijin, solutii si servicii avand ca scop comun succesul nostru mutual.

Cardoil Avantaj se afla in permanenta cautare de parteneri cu conexiuni si potential in diferite piete pentru a folosi portofoliul afacerii noastre in beneficiul partenerilor nostri strategici. Fie ca sunteti un mediator imobiliar, o banca sau angajatul unei institutii financiare, un contabil, avocat sau un agent de vanzari ce detine conexiunile de afaceri oportune, Cardoil Avantaj isi doreste sa creeze noi oportunitati de profit impreuna cu dumneavoastra, in acelasi timp satisfacand nevoile clientilor. Daca sunteti interesat de o colaborare cu Cardoil Avantaj si de a deveni partenerul nostru, va rugam sa ne contactati.

CARDURI DE CREDIT

Serviciile noastre sunt considerate de partenerii nostrii reale avantaje economice dar si strategice
Cardul de Credit va ofera prin intermediul Cesiunii de Creanta si Transport, beneficii cum ar fi termen de plata, stabilizarea Cash Flow-ului dumneavoastra, asigurarea necesarului zilnic de carburant.

Suntem unici in piata de carburant cu acest produs, fiind unul din cele mai apreciate produse de creditare de pe piata romaneasca. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numerele 075CARDOIL (0752.273.645), sau prin email la adresa: office[at]cardoilavantaj.ro

NOTIFICARI EMAIL & SMS

Prin intermediul sistemului automat de notificari pe Email si SMS va tinem permanent in legatura cu situatia alimentarilor, creditarilor, soldurilor si a facturilor emise…

  • notificarea dupa fiecare alimentare va ofera urmatoarele informatii: litri, pret unitar, valoare, statie, card si soldul disponibil dupa efectuarea tranzactiei
  • notificarea dupa fiecare creditare va ofera urmatoarele informatii: valoarea creditarii si soldul disponibil dupa efectuarea creditarii
  • notificarea dupa fiecare factura emisa va ofera urmatoarele informatii: seria si numarul facturii, data emiterii, valoarea si data scadentei

Serviciile noastre

SERVICIILE NOASTRE

CARDURI DE COMBUSTIBIL

Cardurile noastre de combustibil va ofera o modalitate de plata moderna prin care va puteti bucura de o mutitudine de avantaje si beneficii. Cardoil Avantaj va ofera posibilitatea alimentarii cu cardul la principalii furnizori de carburant pe tot teritorilul Romaniei.
Vezi detalii

FURNIZORI COMBUSTIBIL

Cardoil Avantaj colaborează cu cei mai importanți si cunoscuti furnizori de carburant din Romania. Astfel aveti posibilitatea să vă alegeti unul sau mai multi furnizori preferati, beneficiind in continuare de avantajele si serviciile personalizate special pentru dvs.
Vezi detalii

PLATFORMA ONLINE GESTCOM

Solutia inteligenta ce permite optimizarea consumului de carburant la folosirea cardurilor noastre. Aceasta platforma va da posibilitatea vizualizarii costurilor, alimentarilor, evolutiei preturilor si multe altele, pentru unul sau mai multi furnizori de carburant.
Vezi detalii

COST CONTROL

Fii mereu informat! Prin intermediul sistemului nostru automat de notificari pe Email si SMS va tinem permanent in legatura cu situatia alimentarilor, creditarilor, soldurilor si a facturilor emise.

Vezi detalii

FACTURA UNICA

Scapa de stresul pastrarii bonurilor de carburant! De acum toate alimentarile tale, indiferent ca sunt de la unul sau mai multi furnizori de combustibil vor fi cuprinse intr-o factura lunara. SIMPLU SI EFICIENT !

Vezi detalii

CARDOIL EXPEDITION

Transport de marfa terestru national si international, cu autocamioane ultra moderne, soferi experimentati si costuri optime.

 

Vezi detalii

Cardoil Avantaj se afla in permanenta cautare de parteneri cu conexiuni si potential in diferite piete pentru a folosi portofoliul afacerii noastre in beneficiul partenerilor nostri strategici.

FURNIZORI CARDOIL AVANTAJ

PAREREA CLIENTILOR NOSTRI DEPRE NOI

Truffaut skateboard hashtag, pork belly Odd Future bespoke paleo forage before they sold out meggings Banksy cred.
Kelly Stafford
Kelly Stafford
CEO, Grand Valley Inc, London
Truffaut skateboard hashtag, pork belly Odd Future bespoke paleo forage before they sold out meggings Banksy cred.
Fransua Madwin
Fransua Madwin
CEO, Grand Valley Inc, France
Truffaut skateboard hashtag, pork belly Odd Future bespoke paleo forage before they sold out meggings Banksy cred.
Carol Linda Van
Carol Linda Van
CEO, Grand Valley Inc, Brasil

CLIENTII NOSTRI

full
full
full
full
full
full