Skip to Content

Category Archives: Uncategorized @ro

De ce Scania?

Desi nu e nevoie de multe cuvinte cand vine vorba de Scania, unul dintre colaboratorii nostri de baza, dorim totusi sa va prezentam motivele pentru care Cardoil are in peste 30% din flota camioane produse de ei.
Desi parteneri de doar un an si jumatate, suntem foarte multumiti de serviciile oferite (service, mentenanta, training) si de dotarile camioanelor puse la dispozitie – factori ce ne-au facut sa apreciem cu adevarat calitatea parteneriatului profesional cu Scania.

Cardoil – onorat de colaborarea cu Scania!

 

READ MORE

COFACE si CARDOIL – parteneriat de succes pentru clientii nostri!

La achizitionarea Certificatului de Excelenta – Excellent SME emis de Coface beneficiati automat si de privilegii Cardoil Avantaj.

Excellent SME va ofera monitorizarea partenerilor, 20 companii timp de 12 luni si abonament Coface Select Premium cu 20 de rapoarte locale si international, toate acestea pentru a avea informatiile necesare pentru a lua o decizie rapida cu privire la stabilirea unui parteneriat.
Beneficiile oferite de Cardoil se aplica la furnizorii de carburant cu care colaboram, cei mai importanti si cunoscuti din Romania: Rompetrol, Lukoil, Mol, Gazprom, OMV, Petrom.

READ MORE

Pretul petrolului va ramane stabil in 2018, daca nu apar si mai multe tensiuni geopolitice

Pretul petrolului ar putea sa scada in 2018 sau, cel mult, sa ramana in intervalul in care se tranzactioneaza in prezent, daca nu vor exista tensiuni geopolitice majore, potrivit unei analize realizate de Saxo Bank.

READ MORE

Statii Petrom

Petrom este cea mai mare companie de petrol si gaze din Sud-Estul Europei. Descoperim, producem si procesam titei si gaze si distribuim combustibili si alte produse petroliere in vederea asigurarii energiei si mobilitatii in Romania si in regiunile invecinate. Cresterea profitabila si sustenabila a companiei noastre este benefica pentru actionari, clienti, angajati si economia Romaniei in general si de aceea este centrul tuturor activitatilor noastre.

Ne-am angajat sa ne consolidam pozitia de lider in industria de titei si gaze din Sud-Estul Europei, avand rolul de centru operational in activitatea de marketing al Grupului OMV in Sud-Estul Europei, si pentru explorare si productie in Romania si regiunea Caspica.

READ MORE

Mai mult decât combustibil

Mai mult decât combustibil: în ce benzinării îți poți lăsa, pentru o vreme, animalele de companie și găsești 26 de tipuri de cafea

READ MORE

Mai exista loc de extindere in reteaua de Benzinarii

Mai este loc de extindere. România are o reţea de 2.100 de benzinării, de 10 ori mai puţine faţă de Italia, ţara cu cele mai multe staţii, şi de trei ori mai puţine decât Polonia…

READ MORE