La achizitionarea Certificatului de Excelenta – Excellent SME emis de Coface beneficiati automat si de privilegii Cardoil Avantaj.

Excellent SME va ofera monitorizarea partenerilor, 20 companii timp de 12 luni si abonament Coface Select Premium cu 20 de rapoarte locale si international, toate acestea pentru a avea informatiile necesare pentru a lua o decizie rapida cu privire la stabilirea unui parteneriat.
Beneficiile oferite de Cardoil se aplica la furnizorii de carburant cu care colaboram, cei mai importanti si cunoscuti din Romania: Rompetrol, Lukoil, Mol, Gazprom, OMV, Petrom.


Cu siguranta va veti gasi preferatii dvs in lista noastra de colaboratori pentru a putea folosi reducerile in avantajul companiei dvs.
Impreuna cu Coface punem bazele unei colaborari cu beneficii pentru dezvoltarea afacerii dvs in siguranta & unor economii substantiale la alimentarea cu carburant- reducere fata de pretul de la pompa plus termen de plata la benzinariile partenere, toate prin intermediul cardului Cardoil Avantaj.
Pentru mai multe detalii, va asteptam cu interes sa ne contactati si pentru a va oferi o oferta personalizata, in functie de nevoile companiei dvs.