Discount la combustibil .. vis frumos sau realitate?

Nici una, nici alta, daca esti o persoana informata. In zilele noastre, omul modern este obligat sa fie la zi cu tot felul de reduceri, oferte sau discounturi pentru a putea sa profite cat mai mult de valoarea banilor. Si aici nu excludem interesul fata de un discount la combustibil.

Cautam doar farduri si hainute la un pret bun? Sau si niste reduceri la motorina?

Nu, nu glumim neaparat, dar incercam sa va facem constienti ca toata lumea vrea mai nou si reduceri la motorina sau un discount la motorina sau reduceri la carburant, de exemplu. Iar aici reducerile sunt chiar mai mari, daca realizam ca folosim masina in fiecare zi, uneori mai multe ore pe zi.

O sotie grijulie va spune sotului ca doreste un card de motorina pentru masina ei cu discount la combustibil, pentru ca stie ca asa va incepe sa economiseasca mai usor pentru cate o mica placere vinovata. Doamnele stiu despre ce vorbim aici, nu e nevoie sa intram in detalii. Deci da, doamnele vor si reduceri la motorina.

Asa cum ai card la un lant de parfumerii, poti avea si un card de combustibil. Un card de motorina chiar  isi merita locul in noul tau portofel fancy. Pana si portofelele din ziua de azi se adapteaza nevoilor contemporane, asa ca loc pentru carduri este suficient.

Card de motorina doar pentru companiile mari?

Raspuns scurt: nu. Doar ca exista doua feluri de carduri de combustibil: card motorina de debit si card motorina de credit, iar cardul de credit se adreseaza mai degraba companiilor mai mari, de exemplu o firma de transport, cu alte rulaje, atat de motorina, cat si de bani. Ambele pot avea un discount la combustibil.

Deci cardul de reduceri, indiferent daca e de motorina sau de benzina se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice. E loc pentru toata lumea cand vorbim de discount la motorina. Sau la benzina. Sau la ambele.

discount la combustibil

Uneori suna complicat, dar nu e greu sa ai un discount la motorina, sa zicem…

Tot ce ai ai nevoie este cineva care sa iti explice cat de simple sunt lucrurile. La Cardoil Avantaj exista specialisti care pot fi contactati si intrebati in legatura cu toate nelamuririle. De exemplu:

 • La ce benzinarii pot alimenta cu cardul Cardoil Avantaj pentru a beneficia de un discount la motorina sau un discount la benzina?
 • Cand platesc motorina/benzina? Inainte sau dupa ce alimentez?
 • Exista avantaje mai mari daca platesc in avans?
 • Este greu de facut plata online? Sau trebuie sa merg la banca?
 • Care este programul cu publicul in cazul in care intampin vreo problema?
 • Cum stiu care sunt benzinariile cu pretul cel mai bun? Existe vreo harta care sa ma ajute?
 • Cum stiu ce consum am avut lunar, pot vedea asta undeva?

 

Furnizori combustibil CardoilCare sunt pasii de urmat cand esti interesat de reduceri la motorina prin cardurile Cardoil Avantaj?

 1. Hotarasti daca vrei cardul pe persoana fizica sau juridica. Poti sa ai si doua carduri in acelasi timp: unul pe persoana fizica si unul pe frima, daca doresti.
 2. Alege unul sau mai multi furnizori preferati dintre cei cu care colaboram.
 3. Alegeti tipul de carburant de care ai nevoie
 4. Contacteaza-ne prin telefon sau email si lasa-ne sa iti personalizam o oferta in functie de stilul si nevoile tale.
 5. Lasa-te informat/a in legatura cu toate beneficiile aferente, o sa te bucure ce o sa auzi.
 6. Daca nu esti sigur ca ai inteles, mai intreaba o data. Noi suntem aici pentru a ne asigura ca faci cea mai buna alegere pentru familia sau compania ta.
 7. Daca esti interesat, nu ezita sa pui lucrurile in miscare si sa profiti cat mai repede de toate beneficiile. Pana la urma e vorba de timpul si banii tai, nu-I asa?