Cardoil Avantaj îți pune la dispoziție reduceri la combustibil pentru ca afacerea ta să fie în continuă dezvoltare. Punem preț pe resursele clienților noștri și astfel le oferim soluții inovatoare pentru a ține sub control costul și consumul de combustibil al autovehiculelor din flotă.

Cardoil Avantaj are o poveste ce continuă de mai bine de 12 ani în România. Principala misiune a noastră este aceea de a oferi avantaje și servicii personalizate fiecărui client.

Avantaje transportatori

În portofoliul de clienți ai Cardoil Avantaj se regăsesc multe companii ce au a obiect de activitate transporturile. Pentru aceștia, și nu numai, am gândit o selecție de avantaje.

  • Un instrument de plată la alimentarea de carburanți, care vine la pachet cu numeroase beneficii în baza unor carduri de combustibil
  • O rețea largă de furnizori de combustibil din România și Europa
  • Platforma online ce permite gestionarea cardurilor și optimizarea costurilor pentru combustibil. Aceasta îți oferă posibilitatea de monitorizare alimentare camioane, pentru a fi mereu în control.
  • Sistem de notificări pus la dispoziție clienților și partenerilor Cardoil Avantaj
  • Factura unică, indiferent de numărul cardurilor sau furnizorilor de combustibil pentru care ai optat

Carduri de combustibil

Cardurile de combustibil reprezintă un instrument de administrare eficientă a consumului de combustibil pentru flota afacerii tale.

Prin intermediul contractelor încheiate cu cei mai importanți jucători din piața de combustibil, reușim să îți oferim reduceri la benzina sau motorina. Acest instrument de plată se adresează clienților persoane fizice și juridice ce își doresc eficientizarea costurilor, dar și a timpului de lucru.

Furnizori

Știm că flota companiei tale este în continuă mișcare și ne dorim să îți oferim libertatea de a alege. Acesta este motivul pentru care Cardoil Avantaj este partener al celor mai importante stații de alimentare cu carburant din România și din Europa.

Cei mai importanți furnizori cu care colaborăm sunt OMV, PETROM, ROMPETROL, LUKOIL, GAZPROM, MOL și UTA. În baza unor carduri de combustibil din portofoliul Cardoil Avantaj ai posibilitatea de a alimenta din cele 1.500 de stații partenere din România și peste 43.500 de stații din Europa.

Platforma online

Pentru administrarea serviciilor incluse de cardurile de combustibil puse la dispoziție de Cardoil Avantaj, ai acces la platformă online Gestcom oil. Acesta este un serviciu inteligent ce îți permite să vizualizezi și să monitorizezi cardul și alimentările realizare în baza acestuia.

Indiferent de furnizorul pe care l-ai ales, platforma inteligentă îți vine în ajutor atunci când îți dorești să optimizezi costurile.

Prin intermediul platformei online poți seta limite zilnice, săptămânale sau lunare la nivel de card sau de flotă. În funcție de necesitățile apărute, poți bloca sau debloca anumite carduri ce aparțin companiei tale.

Platforma Gestcom Oil îți oferă posibilitatea de monitorizare alimentare camioane și urmărire a consumurilor individuale. În funcție de criterii selectate de tine, poți emite rapoarte periodice, cuprinse între 30 de minute și 24 de ore. Emiterea rapoartelor din platforma te ajută să afli detalii importante cu privire la utilizatori, tip de produs achiziționat, prețul unitar și soldul disponibil.

Dacă îți dorești să afli informații referitoare la numărul de kilometri declarați, data și ora la care s-a făcut alimentarea, trebuie să accesezi platforma online. Totul se află la un click distanță.

După ce ai structurat raportul după criteriile de interes îl poți trimite foarte ușor pe e-mail sau prin SMS, direct din platformă.

Sistem de notificări

Cardoil Avantaj îți pune la dispoziție un sistem de notificări, pentru ca tu să fii mereu în control. Te ținem la curent, în timp real, cu situația alimentărilor, creditărilor, soldurilor și facturilor emise.

Tipuri de notificări

  • La alimentarea cu carburant

Vei primi o notificare după fiecare alimentare cu carburant. Aceasta va cuprinde date referitoare la cantitatea alimentată, valoarea tranzacției, ce card de motorina a fost utilizat și soldul disponibil după alimentare.

  • La creditarea cardului

După fiecare creditare te vom informa cu privire la valoarea tranzacției, dar și a soldului disponibil la acel moment.

  • La emiterea facturilor

Pentru fiecare factură emisă de Cardoil Avantaj te vom notifica. Vei afla seria și numărul facturii, data emiterii acesteia și valoarea. După caz, îți vom menționa și data scadenței.

  • Informări

Pregătim noutăți, promoții și noi servicii. Ne dorim sa fii la curent cu noutățile pentru a te putea bucura din plin. Acesta este motivul pentru care te vom informa cu privire la noutățile Cardoil Avantaj.

Factura unică

Păstrarea bonurilor pentru fiecare alimentare reprezintă un factor de stres în plus. Ne dorim să te bucuri de administrarea fără griji a alimentărilor pentru flota companiei tale. Utilizarea Cardoil Avantaj te scapă de grija păstrării bonurilor fiscale. După fiecare alimentare efectuată, vei fi notificat prin SMS sau e-mail. Aceste informații vor fi înregistrate detaliat în platforma online Gestcom. Vei avea acces în permanență la alimentările și cheltuielile din stațiile peco în care ai utilizat un card de motorina sau benzină.

La data stabilită de tine în contractul încheiat cu Cardoil Avantaje, vei primi o factură unică. Aceasta va fi însoțită de o anexă ce îți va oferi detalii referitoare la toate alimentările efectuate în baza cardurilor primite de la noi.

Factura conține toate alimentările efectuate, fiecare tip de combustibil, dar și alte produse achiziționate din stații, precum ro vinieta.

Misiunea Cardoil Avantaj este aceea de a sprijini companiile din România să îți atingă strategiile comerciale și să se bucure de un control mai bun al profitului. Prin serviciile integrate de furnizare de combustibil sprijinim companiile autohtone să se dezvolte sustenabil.

Cele mai importante companii din România colaborează cu Cardoil Avantaj, ceea ce reprezintă o mare realizare pentru noi. Fiecare feedback primit din partea clienților ne dă încrederea de a ne continua misiunea.

Cardoil Avantaj nu îți oferă doar reduceri la combustibil, ci o gamă largă de servicii ce îți vor face viața mai ușoară. Alege să gestionezi inteligent achizițiile de combustibil, timpul de lucru și acuratețea informațiilor ce îți sunt necesare în contabilitate.

Dacă ești interesat de carduri de combustibil, suntem aici să îți oferim toate detaliile necesare, astfel încât să iei o decizie inteligentă. Pentru orice întrebări sau asistență, îți stăm la dispoziție.