Obținerea de reduceri la benzina sau motorina este un avantaj esențial pentru o companie de transport marfă. Costurile pentru mobilitatea flotei sunt considerabile și eficientizarea acestora este un atu important.

Companiile de transport marfă joacă un rol important în piața de specialitate, fiind unul din factorii ce influențează decisiv confortul nostru cotidian. Transportul este activitate ce realizează deplasarea de bunuri materiale în siguranță, în funcție de necesități.

Costul combustibilului și monitorizarea alimentarii camioanelor din flotă sunt două aspecte importante pe care companiile de transport marfă le iau în calcul.

Avantaje transportatori

Cardoil Avantaj este un important broker de combustibil care pune accent pe avantaje transportatori. Misiunea noastră este aceea de a veni în ajutorul clienților noștri. Știm cât este de important pentru firmele de transport internațional de marfă să se bucure de reduceri la combustibil.

Activând de peste 10 ani în acest domeniu, am încheiat parteneriate solide cu cei mai importanți furnizori de combustibil și anvelope de Iarnă. Cu ajutorul unor carduri de motorina pe care le-am gândit special pentru clienții noștri, reușim să oferim avantaje transportatori. Cele mai importante dintre acestea sunt activitățile de monitorizare alimentare camioane și reduceri la combustibil.

Carduri de motorina pentru reduceri la combustibil

Ne dorim să aducem valoare în cadrul colaborărilor încheiate cu partenerii noștri. Astfel am creat două tipuri de carduri de combustibil care să ușureze activitatea clienților noștri din domeniul transporturilor și nu numai. Cardurile oferă reduceri la combustibil și se adresează atât companiilor cât și persoanelor fizice.

Carduri de motorina cu plata la termen

Cardul de combustibil este un instrument de administrare eficientă a consumului de combustibil pentru întreaga flotă a companiilor de transport marfă. Acesta facilitează controlul cheltuielilor și oferă facilități de monitorizare alimentare camioane.

Atunci când alegi carduri de motorina cu plata la termen, vei beneficia de credit comercial susținut de Cardoil Avantaj. Astfel, vei organiza rulajul banilor în companie bucurându-te de această facilitate importantă.

Broker-ul de combustibil Cardoil Avantaj îți oferă reduceri la combustibil și facilități de monitorizare alimentare camioane. Cei mai importanți furnizori cu care colaborăm sunt: OMV-Petrom, MOL, LUKOIL, UTA, Gazprom și Rompetrol. Astfel îți oferim posibilitatea de a alimenta din peste 1.500 de stații partenere în România și peste 43.500 de stații din Europa.

La semnarea contractului cu Cardoil Avantaj pentru carduri de motorina cu plata la termen vei stabili cele mai importante detalii. Unul dintre acestea este perioada de facturare. Tu vei decide care este intervalul de facturare. Poți seta facturarea combustibilului lunară, bilunară sau săptămânală. Acesta este un aspect important ce îți oferă libertatea de a-ți organiza bugetul așa cum consideri mai bine.

În momentul semnări contractului pentru carduri de motorina, vei primi acces în platforma Gestcom. Aici ai posibilitatea de monitorizare alimentare camioane și tot de aici vei primi informații utile prin SMS sau e-mail cu privire la fiecare alimentare. Astfel, departamentul din compania ta ce este responsabil de organizarea cheltuielilor va primi, în timp real, informații valoroase. Stația peco din care s-a efectuat alimentarea, numărul de înmatriculare al camionului sau cantitatea de motorina ieftina alimentata sunt doar câteva informații ce vor fi trimise în timp real.

Reduceri la combustibil în baza unor carduri de debit

Dacă îți dorești să te bucuri de predictibilitate și să stabilești toate detaliile contabile încă de la începutul lunii, cardurile de debit reprezintă varianta cea mai potrivită pentru tine.

După semnarea contractului cu Cardoil Avantaj vei putea alimenta cardul de combustibil cu suma stabilită de tine. Alimentarea se realizează prin depunere de numerar sau virament bancar. După alimentarea cardului vei fi notificat prin e-mail sau SMS cu privire la suma depusă.

Un plus pe care ți-l oferă cardul de debit în comparație cu cel de credit este reprezentat de reduceri la combustibil, mai importante. Te vei bucura astfel de motorina ieftina, comparativ cu prețul uzual de la pompă.

Indiferent de tipul de carduri de motorina sau numărul acestora, le vei putea gestiona cu ușurință din platforma Gestcom. Această platformă va emite o factură unică ce va cuprinde toate informațiile pe care le-ai primit prin SMS și e-mail.

Monitorizare alimentare camioane

În industria de transport marfă ai nevoie de tool-uri de monitorizare alimentare camioane, pentru a fi în permanență în control.

Fie că alegi carduri de motorina cu plata la termen, fie că alegi carduri de debit, ai acces la informații esențiale în timp real.

  • Prețul pentru motorina ieftina
  • Stațiile din care a alimentat camioanele
  • Cantitate de combustibil alimentată și numărul de înmatriculare al camioanelor
  • Valoarea tranzacțiilor și soldul disponibil
  • Facturile emise

Primind aceste informații în timp real, ai posibilitatea de monitorizare alimentare camioane. Poți ajusta bugetul în funcție de criterii bine stabilite de tine pentru a organiza și mai bine activitățile de transport.

Atunci când alegi carduri de combustibil pentru compania ta de transport marfă, automatizezi parte din task-urile departamentelor financiare. Cardoil Avantaj te ajută să uiți de grija păstrării bonurilor pentru fiecare alimentare.

Șoferii de camion vor primi în continuare bonurile fiscale pentru fiecare alimentare cu motorina ieftina, dar acestea nu vor mai fi necesare companiei. Toate detaliile cu privire la alimentări sunt disponibile în platforma Gestcom. Tot din platformă ai posibilitatea de a emite rapoarte lunare, în funcție de anumite criterii de interes pentru tine. Operațiunile, indiferent dacă ai optat pentru unul sau mai mulți furnizori de combustibil, vor putea fi urmărite din platforma de gestiune la care îți oferă acces Cardoil Avantaj.

În plus, atunci când furnizorii de motorina ieftina cu care colaborăm au campanii ce ți se adresează, te vom informa din timp. Pentru că ne dorim să venim în ajutorul eficientizării cheltuielilor companiei tale, îți oferim acces la eventuale promoții care ți se adresează.

La Cardoil Avantaj ne dorim să îți oferim reduceri la combustibil de care să te bucuri pentru compania ta de transport marfă. Ne dorim să oferim avantaje transportatori și monitorizare alimentare camioane, motiv pentru care am creat două tipuri diferite de carduri. În funcție de modul în care fiecare companie realizează rulajul banilor, poți alege cardurile Cardoil Avantaj. Acestea au fost gândite ca un instrument de administrare eficientă a consumului de combustibil pentru flota de camioane.